Emslim Nedir?

Emslim, temel olarak elektromanyetik yöntem ile kasların çalıştırılması ile kilo vermeye yardımcı olur. Emslim sayesinde kaslar yaklaşık olarak 20000 kez çalışabiliyor. Günümüzde kas hareketlerine bağlı olarak yapılan bu tedavi yöntemi sayesinde aynı zamanda yağların sağlıklı bir şekilde atılması mümkün olmaktadır.

Yöntem olarak gayet sağlıklı bir yöntem  olmasının yanı sıra emslim yöntemi aynı zamanda ağrısız bir yöntem olarak ön plana çıkmaktadır. Kalp pili olan ve hamile olan hastalarda uygulanmayan bu yöntem yağlardan dolayı kilo veremeyen ve egzersizlerden de yeterince hizmet alamayan kişiler için tercih ediliyor.

Emslim Tedavisi

Sağlık alanında her geçen gün emslim gibi yeni bir teknoloji hayat buluyor. Bu tür tedaviler sayesinde hastaların tedavi aşamasında daha başarılı sonuçlar elde ediliyor. Günümüzde tedavi aşamasında ihtiyaç duyulan yöntemlerin değişmesi ile birlikte insanların daha başarılı kilo verme imkanı da sağlanmış olmaktadır.

Günümüzün önemli bir sağlık sorunu olan obezitenin ana nedenlerinden birisi de vücutta yağ birikimi olmasıdır. Vücut bu tür yağları yakamadığı için insanlar kilo vermekte zorlanıyorlar.

Emslim tedavisi bu tür yağların yakılması aşamasında ön plana çıkan bir tedavi yöntemi olarak biliniyor. Esas olarak yağların yakılması amacı ile kasların yoğun olarak çalıştırılması bu tedavi yönteminde ön plana çıkıyor.

Emslim Neden Yapılır?

Aynı anda birçok faydası olan bu işlemler ile hastaların kas miktarında artışın yanı sıra aynı zamanda hastalarda cildin daha sıkı bir hale gelmesi yağ hücrelerinin de azaltılması mümkün oluyor. Günümüzde emslim yöntemi sıklıkla tercih edilen bir yöntem olarak ön plana çıkmaktadır.

Aynı zamanda bu  tedavi yöntemi aynı anda birden fazla fayda sağladığından dolayı tercih edilmektedir. Genel olarak insanlar bu tür tedavi yöntemleri ile sağlıklı ve hızlı bir şekilde kilo vermeyi amaçlıyorlar. Yeni bir teknoloji olmasına rağmen ülkemizde bu konuda sunulan hizmetler ön plana çıkıyor.

Emslim Uygulamasının Faydaları Nelerdir?

Gerek bölgesel zayıflama gerekse de tüm vücudun formda kalması için kullanılan bir yöntem olan emslim uygulaması ile kişilerin daha formda bir görünüme sahip olması mümkün oluyor. Aynı zamanda bu uygulama sayesinde kişilerin yağlarının hızlı bir şekilde erimesi ve kas miktarının artması da mümkün olmaktadır.

Ülkemizde son yıllarda diğer yağ verme yöntemlerine göre daha başarılı bir uygulama olarak ön plana çıkmaktadır. Bu uygulama aynı anda birçok kası harekete geçirdiği için tercih edilen bir yöntem olarak birçok sağlık merkezinde kullanılıyor. Gerek kas yapmak gerekse de yağlardan kurtulmak için bu yöntem kullanılıyor.

Emslim Uygulaması Hangi Bölgelere Uygulanır?

Vücutta sarkma olan hemen hemen her bölgeye uygulanabilen emslim yöntemi ile aynı zamanda karın bölgesinde oluşan göbek tarzı aşırı kiloların ortadan kaldırılması mümkün oluyor.

Günümüzde çoğunlukla göbek, bacak ve kollarda meydana gelen sorunların ortadan kaldırılması amacı ile tercih ediliyor. Aynı zamanda diğer vücut bölgeleri için de tercih edilen bir yöntem olarak birçok sağlık merkezinde uygulanıyor.

Emslim Kimler yaptıramaz?

Hamile olan hastalar bu tedaviden yararlanamazlar. Bunun yanında emslim uygulaması bir elektromanyetik uygulama olduğundan dolayı kalp pili olan kişilerin de bu uygulamayı yaptırması mümkün olmamaktadır.

Aynı zamanda erkek hastalar için de bu yöntem tercih edilen bir yöntem değildir. Bunun dışında ileri yaşlı olmayan her türlü hasta grubu için kullanılan bu yöntem sayesinde vücutta istenilen görüntünün oluşması mümkün olabiliyor.

Bir uygulama ne kadar sürer?

Kısa seanslar halinde uygulanan bu yöntem sayesinde hızlı kilo kaybı mümkün oluyor. Ortalama olarak bir emslim seansı yaklaşık 30 dakika olmaktadır.

Aynı zamanda bu uygulama sırasında kaslar yaklaşık olarak 20000 kez çalıştırılarak hızlı bir şekilde yağ yakma mümkün oluyor. Günümüzde çeşitli kliniklerde uygulanan ve yağ yakılımını arttıran bir uygulama olarak görülüyor.

Kaç kere kullanmak gerekir?

Yağ oranına ve hastanın beklentilerinin karşılanması amacı ile tercih edilen bu tedavi yönteminde seans sayısı değişebilmektedir.

Günümüzde ortalama yarım saat içerisinde hastaların tedavi olması mümkün olmakla birlikte bu tür seansların iki üç günde bir tekrarlanması ile birlikte bir iki hafta içerisinde kesin sonuç alınabiliyor. Emslim tedavisinde seansların sıklığı ve tedavinin süresi hastanın özelliklerine göre değişmektedir.

Ne kadar kullanılabilir?

Kas hücre miktarını yüzde 18 arttıran bunun yanında yağ hücrelerini ise yüzde 21 azaltan etkisi ile bu tedavi spor yapmış etkisi oluşturmaktadır. Tercih edilen uygulama sıklığı hastanın durumu ile yakından ilişkilidir.

Günümüzde tedavi süreci olarak bir seans ile bir hafta spor yapmış etkisi oluyor. Emslim kullanımında doktorun tedavi süreci ile ilgili planlamasının yanı sıra aynı zamanda hastanın vücut hakkında beklentileri de ön plana çıkıyor.

Hızlı bir şekilde kilo vermek isteyen hastaların tedavisi aşamalarında bu yöntem ön plana çıkıyor. Aynı zamanda hastaların tedavi sonrasında düzenli beslenme alışkanlıklarını koruması ile birlikte etkin bir kilo korunumu da mümkün olmaktadır.

Günümüzde farklı hasta gruplarında ön plana çıkan bir uygulamadır. Emslim uygulaması bilinen bir yan etkisi olmadığı  için tercih ediliyor.

Emslim ağrı yapar mı?

Diğer yöntemlere nazaran farklı bir yapısı olan ve temel olarak yağ hücrelerinin ortadan kaldırılması amacı ile tercih edilen bu yöntem aynı zamanda hastaların ağrısız olarak kullandığı bir yöntem olarak biliniyor.

Günümüzde hem hızlı kilo vermek hem de daha formda bir vücuda sahip olmak isteyen hastaların tedavi için tercih ettikleri bu tedavi aynı zamanda ağrı yapmayan ve kısa süren seanslar halinde uygulandığından dolayı dikkat çekmektedir.

Emslim Yaptıranlar Kadınlar Kulübü

Genel  olarak bu tedavi yöntemleri kadınlar arasında rağbet görmekle birlikte hastaların tedavi sonrasında yorumlarından ve deneyimlerinden faydalanabilmek için kadınlar kulübü gibi sitelerde yer alan yorumlara bakabilmek mümkündür.

Ağrısız ve basit bir uygulama olmasının yanı sıra aynı zamanda bu uygulama sayesinde hastaların tedavi edilmesinin sağlanması daha nitelikli olduğundan dolayı emslim uygulaması birçok farklı hastada tercih ediliyor.

Genel olarak kiloların miktarına ve hastanın beklentilerine bağlı olarak birkaç seans üzerinden fiyatlandırılması mümkün oluyor. Aynı zamanda hastalarda beklentilerin karşılanması adına tercih edilmektedir.